Viktoria nilsson shoemaker

LEVERANSER SKOR
Alla skor tillverkas efter att en beställning är lagd och därför har de en leveranstid på ca 2 veckor. Blir leveranstiden längre meddelas köparen.

FRAKT
Beställingar kan läggas från Sverige och från övriga länder i Europa. Skorna skickas med POSTEN inom Sverige och frakten står köparen för. Det går även att hämta en beställning i min vekstad. Vill du beställa från ett land utanför Europa, vänligen kontakta mig för priser och villkor.

KÖPVILLKOR
Alla skor görs på beställning, Övriga produkter kan beställas via min webshop och har därför annan leveranstid och andra köpvillkor. Materialet som används till skorna är vegetabiliskt garvat läder vilket betyder att det kan förekomma färgskiftningar. Skorna och övriga produkter tillverkas för hand och därför är ingen söm exakt likadan.
Fel som uppkommit innan användning ska anmälas snarast möjligt. Eftersom att skorna är en beställningsvara har du rätt enligt konsumentlagen att avbeställa varan, dock tillkommer en kostnad för materialet om tillverkningen av skorna har påbörjats.
Jag kan tyvärr ej erbjuda byte av storlek då skorna görs individuellt till varje köpare. Hitta din storlek med hjälp av storleksguiden.